Parador op batibouw 2020

Parador op Batibouw 2020

Parador zal voor de eerste keer aanwezig zijn op de Batibouw beurs van 29/02 – 08/03 op Brussels Expo.
Breng ons een bezoekje in Hal 6 op stand 6305.

Als dé Duitse vloerenproducent hebben we onze plek op België’s grootste bouw- en renovatiebeurs. We willen de Batibouw 2020 bezoeker inspireren met ons uitgebreide gamma aan vloeren:  laminaat, parket, vinyl en MODULAR ONE.
Je kan er ook onze wand- en plafondbekleding ontdekken.

WIN JOUW BATIBOUWTICKETS

Nog geen tickets voor Batibouw?
Registreer je nu bij Parador Belux en maak kans op 1 van de 10 vrijkaarten!

Ontdek onze nieuwste laminaatvloeren op Batibouw 2020
Ontdek onze nieuwste MODULAR ONE vloeren op Batibouw 2020
Ontdek onze nieuwste parketvloeren op Batibouw 2020

Laat je verrassen door ons hoog innovatief meerlaagse parket én de internationaal bekroonde all-rounder MODULAR ONE.

Kom naar de Heizel en bezoek ons in hal 6, stand 6305. Zowel de vakman kan bij ons terecht, gewoon of tijdens de professionele dagen van het bouwsalon, maar ook de particulier die kwaliteit zoekt voor zijn nieuwbouw of renovatie helpen we aan dé vloer die perfect bij zijn leven past.

Nog geen tickets? Schrijf je in voor onze wedstrijd en win één van de 10 vrijkaarten voor Batibouw 2020.

Met de productinnovatie Modular ONE breidt Parador zijn assortiment elastische vloerbedekkingen uit met een echte allrounder die niet alleen duurzaam en eenvoudig te onderhouden is, maar ook in elke ruimte kan worden gebruikt dankzij zijn vochtbestendigheid en hoge maatvastheid – zelfs in de badkamer en de veranda. Bovendien is de allrounder dankzij zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en zijn elastische oppervlak bijzonder stil en aangenaam warm voor de voeten. Daarnaast maakt Modular ONE indruk met zijn extreem authentieke oppervlak, dat aanvoelt en eruit ziet als echt hout dankzij zijn extreem matte uiterlijk.

Dit programma bestaat zowel in groot tegelformaat als zowel in het klassieke planken kofferformaat en bovendien in het erg realistische lange plankformaat. Het voor water ondoordringbare oppervlak en de speciale kernplaat zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen vocht en maken de Modular ONE tot een ideale designvloerbedekking in alle ruimtes – zelfs in de keuken en in vochtige ruimtes. Dankzij de beproefde Safe Lock PRO-klikverbinding kan de vloer vlot en gemakkelijk worden gelegd.

Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, 'made in Germany' en voldoet aan de hoogste normen voor gezond leven – een raszuiver allround talent. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.

Parador heeft zich sinds de oprichting in 1977 ontwikkeld tot het toonaangevende merk van hoogwaardige systemen voor vloer- en wanddesign. Het productassortiment omvat laminaatvloeren, parket, panelen en elastische vloerbedekkingen die in het Duitse hoofdkantoor in Coesfeld en in de Oostenrijkse vestiging in Güssing worden geproduceerd.
De hoogste eisen aan techniek, materialen en oppervlakteveredeling garanderen het wereldwijde succes. Voor een uitstekend productdesign werd Parador met internationale prijzen bekroond, waaronder de red dot design award, de Interior Innovation Award en de German Design Award. Als traditioneel houtbewerkingsbedrijf zet Parador zich in voor een verantwoord beheer van de natuurlijke hulpbronnen en stelt het ecologische normen voor materialen, productie, verpakking en logistiek. Parador is partner van de stichting "Plant-for-the-Planet", die wereldwijd actief is voor bebossing en klimaatbescherming.